Mε πολλές Ευχές η Πίτα του 2021

Πέρυσι ολοκληρώνοντας την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, λέγαμε ότι θα πρέπει να αλλάξει η μορφή που γίνεται η συγκεκριμένη εκδήλωση να ξεφύγει από τον καθιερωμένο τρόπο και να ακολουθήσει τους ρυθμούς του σήμερα.

Σίγουρα δεν είχαμε στο μυαλό μας  ότι η πίτα του 2021 θα κοβόταν κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα και την παρουσία μόνο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στον χώρο του Συλλόγου μας με μια απλή τελετή, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και με την παρουσία μόνο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εστίας μας κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για την νέα χρονιά. Μπορεί να ήμασταν λίγοι αλλά οι ευχές ήταν πολλές… για υγεία, αγάπη, έκφραση, δημιουργία και πολύ δουλειά από τα μέλη του Δ.Σ..

Το 2021 να είναι η χρονιά μετάβασης στην κανονικότητα που θα δώσει ξανά φως στις ζωές όλων μας. Μέσα σε όλες τις ευχές και μια υπόσχεση του χρόνου αφου ξεπεράσουμε όλη αυτή την περιπέτεια να είμαστε όλοι καλά και μαζί να ξανακερδίσουμε όσα χάσαμε!  

Νοερά θα θέλαμε όλη την Εστία μαζί μας γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες των επιμορφωτικών μας τμημάτων όπου ο τυχερός θα κέρδιζε ένα συμβολικό δώρο για την νέα χρονιά. Τυχερή είναι η μικρή Ιωάννα Παπαδοπετράκη από τα τμήματα αρμονίου του Συλλόγου μας. 

Σχόλια