Ελάτε να Φτιάξουμε το Δικό μας Φωτογραφικό Άλμπουμ

Με αφορμή της συμπλήρωσης των 60 χρόνων ζωής του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Η Εθνική Εστία ξεκινά μια προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης της παλαιότερης και σύγχρονης καταγεγραμμένης ιστορίας της γειτονιάς και του Συλλόγου μας.

Το πρώτο στάδιο είναι να συγκεντρωθεί φωτογραφικό υλικό από όλες τις περασμένες δεκαετίες (αλλά και την τρέχουσα). Στόχος είναι η κατασκευή ενός μεγάλου φωτογραφικού οδοιπορικού για την κοινωνική ζωή, το δομημένο και το αδόμητο περιβάλλον της γειτονιάς, ανά δεκαετία, σε ψηφιακή και έντυπη μορφή, το οποίο θα βρίσκεται για πάντα διαθέσιμο στο χώρο του Συλλόγου όπου ο καθένας θα μπορεί να ταξιδέψει με μια ματιά στο χρόνο μέσα από τις φωτογραφίες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απευθύνει έκκληση σε όλα τα μέλη, τους φίλους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να προσκομίσουν ή να στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή, όποιες φωτογραφίες από τη συλλογή τους επιθυμούν, από όποια δεκαετία κι αν διατίθενται αυτές, ιδεωδώς με λίγες πληροφορίες για τους εικονιζόμενους, ώστε να συμπεριληφθούν στο αρχείο. Γιορτές, οικογένειες, σημαντικές στιγμές της γειτονιάς μας όλα όσα μπορούν να αναδείξουν αυτή τη μικρή γειτονιά της πόλης μας.

 

Η αποστολή των φωτογραφιών μπορεί να γίνει είτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook & Instagram) είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας  ethnikiestia@gmail.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6934668438 – Φούκης Βασίλης

Σχόλια