ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ


Συνεχίζονται οι εργασίες για την βελτίωση των συνθηκών στις αίθουσες που έχουν παραχωρηθεί στον Σύλλογο μας από τον Δήμο Ιλίου τα τελευταία 17χρόνια. Στόχος η ασφάλεια των μελών του Συλλόγου μας και η υψηλού επιπέδου παροχές που τόσα χρόνια ο Σύλλογος της Εστίας προσφέρει.
Μετα τις εργασίες επισκευής της στέγης και των πλευρικών του κτιρίου της μεγάλης αίθουσας το περασμένο Καλοκαίρι, από κονδύλι που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο του δήμο Ιλίου, έπειτα από παρότρυνση και πρωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου κ Νίκου Ζενέτου, το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας προχώρησε σε μια σειρά ενεργειών με σεβασμό στην παραχώρηση που εχει πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Ιλίου αλλά και με την πεποίθηση ότι οι χώροι της Εστίας μας θα πρέπει να είναι ασφαλείς και καθαροί όπως αρμόζει στον Σύλλογο της γειτονιάς μας.
Έτσι λοιπόν προχωρήσαμε στην αποκατάσταση και επιδιόρθωση του πατώματος της αίθουσας, στην αντικατάσταση των φωτιστικών στοιχείων, στην ενίσχυση του κλιματισμού αυτής ενώ αποκαταστάθηκαν όλες οι επικίνδυνες πρίζες και τα ανοιχτά καλώδια που βρίσκονταν στον χώρο. Επιπλέον, προγραμματίζεται στο επόμενο δεκαπενθήμερο η αίθουσα να αλλάξει όψη με αρκετές δόσεις χρώματος που να την κάνουν ακόμη πιο φιλική και πιο ζεστή ως προς τα παιδιά. Όλα τα παραπάνω προέρχονται από την στήριξη των μελών και φίλων του Συλλόγου που με το πραγματικό τους ενδιαφέρον αγκαλιάζουν την κάθε προσπάθεια της Εστίας μας.
Επιπλέον, τα παρτέρια μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου μας ανανεώθηκαν και γέμισαν, ενώ τα δέντρα και οι θάμνοι που βρίσκονται στον περίβολο και την πλατεία Παλιννοστούντων κλαδεύτηκαν και περιποιήθηκαν από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Ιλίου έπειτα από την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα του Συλλόγου μας.
Συνεχίζουμε με στόχο οι χώροι της Εστίας μας να ανταποκρίνονται πλήρως και να αγκαλιάζουν τις προθέσεις των μελών μας από τον πιο μικρό εως το πιο μεγάλο .

Σχόλια