ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου στα κτίρια του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη των επιμορφωτικών τμημάτων της Εστίας μας γι’ αυτή την χρονιά. Η φετινή χρονιά διακρίνεται από ιδιαίτερη δυναμική μιας και η ενεργές εγγραφές στα επιμορφωτικά τμήματα μας έχουν ξεπεράσει τις 150 αυτό έδειξε και η προσέλευση του κόσμου που έγινε μια παρέα στην πρώτη επίσημη της Εστίας μας. 

Οι ευλογίες δόθηκαν από τον πατέρα Παναγιώτη Γόγολα, ιερέα του ενοριακού μας ναού ο οποίος μίλησε με πολύ ζεστά λόγια για την δράση και το έργο του Συλλόγου στα παιδιά και την γειτονιά. Το παρόν πέρα από τις ελπίδες του Συλλόγου μας, τα παιδιά μας, που χάρισαν το δικό τους ιδιαίτερο στίγμα έδωσαν οι επιμορφωτές των τμημάτων αλλά και αρκετοί άνθρωποι – μέλη που βρίσκονται στους κόλπους του Συλλόγου. Ανάμεσα τους ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Τσιμόγιαννης Άρης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι για θέματα βρεφονηπιακών σταθμών κα Βομπιράκη Νίκη, ψηφιακής στρατηγικής κ. Ανδρέου Γεώργιος, ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας και επίτιμο μέλος του Συλλόγου μας κ. Μαρκόπουλος Φώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αθανασιάδη Βάσια και Γκιόκα Στελλα., η διευθύντρια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κα Μαρκουίζου και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ιλίου κ. Τσουκαλάς Αντώνης. 

Η ευχή ήταν μια να συνεχίσει ο Σύλλογος να είναι πλημμυρισμένος από παιδικές φωνές, να γεμίζει τις ημέρες μας με δημιουργία και έκφραση και να συνεχίζει να αναδεικνύει τη θετική πλευρά της ζωής. 


Σχόλια