ΚΙΝΗΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Η γιορτή του Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα απο τον θάνατο στην ζωή, την μετάβαση στην ελπίδα και την αισιοδοξία. Αυτά τα μηνύματα όμως δεν πρέπει μόνο να μένουν στα λόγια, θα πρέπει να γίνονται πράξεις για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται και έχουν ανάγκη την σκέψη, το χαμόγελο και τα λόγια συμπαράστασης. 
Οι κάτοικοι στο Μάτι  προσπαθούν να ορθοποδήσουν, μόνοι και ξεχασμένοι απο την κοινωνία και το κράτος, μπλεγμένοι στην γραφειοκρατία. 
Η Εθελοντική Ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου ανέλαβε να γίνει φάρος ελπίδας γι' άλλη μια φορά και να τους προσφέρει βοήθεια κινητοποιώντας σχολεία, συλλόγους, ιδιώτες και απλούς πολίτες μέσα απο τα συντονισμένα καλέσματα αγάπης που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα. 
Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι, το Σάββατο 20 Απριλίου παραδώσαμε λαμπάδες για τις πληγείσες οικογένειες συμμετέχοντας στην δράση της ΠΡΟΤΕΚΤΑ με σκοπό το ανέσπερο Φως να φέρει την ελπίδα στις ζωές των ανθρώπων και να ζεστάνει τις ταλαιπωρημένες καρδιές τους. 
Τα γραφεία του Συλλόγου μας επισκέφθηκαν πέρα απο τα μέλη της ομάδας και η κα Βασιλική Γρίβα συντονίστρια της εθελοντικής ομάδας Griechenland που έχει έδρα την Γερμανία με σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που στόχο έχει την στήριξη των ευπαθών ομάδων της πατρίδας μας. 

Σχόλια