Η AΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ


Με το βλέμμα στην γειτονιά μας ο Σύλλογος μας προχώρησε σε μια νέα «προσφορά αγάπης». Πάνω από 50 κιλά κρέας παραδώσαμε στον ενοριακό μας  ιερό ναό Αγ. Διονυσίου Ιλίου, με σκοπό την διάθεση του σε 20 οικογένειες τις ημέρες του Πάσχα. Οι συγκεκριμένες οικογένειες ωφελούνται από την μηνιαία παροχή τροφίμων που συντηρεί το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας μας και αντιμετωπίζουν άμεσο βιοποριστικό πρόβλημα . Να σημειωθεί ότι η εκκλησία μας συντηρεί μηνιαία 50 οικογένειες, ενώ παρέχει χρηματική βοήθεια σε άπορους της γειτονιάς μας.
Η παράδοση της ποσότητας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου, στον διαχειριστή του ταμείου πατέρα Παναγιώτη όπου μας ενημέρωσε για τη δράση και τις οικογένειες του φιλόπτωχου ταμείου αλλά και τους πόρους από τους οποίους αντλεί η ενορία μας.  
Μπορεί η συγκεκριμένη κίνηση να είναι μια σταγόνα στον ωκεανό των αναγκών που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας αλλά ήταν άλλη μια πράξη αγάπης, που πραγματοποιήθηκε από τα διαθέσιμα αποθεματικά του Συλλόγου μας, με την ελπίδα την επόμενη φορά να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κίνηση μεγαλύτερης διάστασης.

Σχόλια