Η ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ « ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»


Ο Σύλλογος μας φέτος με την πολύτιμη συνδρομή των μελών και φίλων του κατάφερε να αποτελέσει αρωγός στη προσπάθεια που πραγματοποιεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός μέριμνας «Κιβωτός του Κόσμου» στα παιδιά και τις μητέρες που χρήζουν βοήθειας.
Το καθιερωμένο κάλεσμα αγάπης που πραγματοποιείται κάθε Χριστούγεννα εδώ και χρόνια στους κόλπους της Εστίας μας, αφιερώθηκε φέτος στα παιδιά της Κιβωτού. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας, αναγνωρίζοντας τη δουλειά που παρέχει ο συγκεκριμένος φορέας στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και συγκέντρωσαν βοήθεια που θα καλύψει μέρος από τις βασικές ανάγκες των παιδιών. Ίσως να αποτελέσει σταγόνα βοήθειας στον ωκεανό των αναγκών της Κιβωτού, μιας και 500 παιδιά σιτίζονται καθημερινά ενώ το κοινωνικό παντοπωλείο του οργανισμού εξυπηρετεί και ανακουφίζει περισσότερες από 200 οικογένειες.
Γι’ άλλη μια χρονιά, η ανταπόκριση των μελών και φίλων της Εστίας μας συγκινητική. Πάνω από 20 κούτες γεμάτες τρόφιμα, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής παραδόθηκαν τη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στην έδρα του οργανισμού στον Κολωνό ενισχύοντας τη προσπάθεια που γίνεται προς όφελος και το συμφέρον των συγκεκριμένων παιδιών.
Άλλη μια δράση όμως πραγματοποιεί από τον Νοέμβρη ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Κιβωτό. Στόχος ήταν να καταστούμε στην πράξη και όχι σημειακά μόνο τις γιορτές συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι στο έργο αγάπης του συγκεκριμένου φορέα. Προτείναμε λοιπόν στην διοίκηση της Κιβωτού τη παροχή μαθημάτων χορού σε εβδομαδιαία βάση. Έπειτα από τις απαραίτητες συναντήσεις και αξιολογήσεις είδαμε με ιδιαίτερη χαρά τον Σύλλογο μας να εντάσσεται στο μεγάλο δίκτυο εθελοντών του οργανισμού και να προσθέτουμε το δικό μας λιθαράκι στη προσπάθεια που γίνεται.

Σχόλια