ΤΑ ΕΣΤΙΩΤΑΚΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ


Ο Δεκέμβρης είναι μήνας χαράς, διασκέδασης είναι μήνας που τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο. Έτσι λοιπόν και εμείς στην Εστία μας είπαμε να φέρουμε την μαγεία των Χριστουγέννων από νωρίς με σκοπό να σκορπίσει η χαρά και η μαγεία των γιορτινών ημερών  χαμόγελα και λάμψη στα μάτια όλων.
Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου τα παιδιά μας έστησαν μια μεγάλη γιορτή γεμίζοντας τον χώρο της Εστίας μας γέλια και χαρούμενες φωνές, κάνοντας τον πιο ζεστό και ακόμη πιο φιλόξενο. Στόλισαν το δέντρο μας με λαχτάρα και με προσμονή για τις ημέρες που έρχονται, διακόσμησαν όπως νόμιζαν καλύτερα τον χώρο που περνούν τις πιο δημιουργικές τους στιγμές, τραγούδησαν και γεύτηκαν γλυκά κεράσματα. Σκόρπισαν χαρά και χαμόγελα στους μεγαλύτερους βλέποντας τα να προσπαθούν και έδωσαν ακόμη μια φορά το μήνυμα ότι τα παιδιά είναι αυτά που μας δείχνουν τον δρόμο για μια πιο φωτεινή και αληθινή ζωή.
Παράλληλα ξεκίνησε και το κάλεσμα αγάπης του Συλλόγου μας για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου που θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου και συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής.
Μακάρι ο Σύλλογος μας να δέχεται πάντα τέτοια αγάπη και επιθυμία για δημιουργία και διασκέδαση από τα παιδιά του.
Και του χρόνου Εστία!

Σχόλια