ΑΓΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ…



Μπορεί ο καιρός να μας τα χάλασε λόγω του ερχομού του Ζορμπά, ο αγιασμός μας πραγματοποιήθηκε με μια εβδομάδα διαφορά από το προγραμματισμένο και με όλους του τύπους ώστε να σημάνει την επίσημη έναρξη μιας χρονιάς γεμάτης δημιουργία και δράση.

Ήταν όλοι εκεί τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, έδωσαν δυναμικό παρόν στήριξης για τον Σύλλογο που αγαπούν, για την Εστία που τόσα χρόνια νιώθουν σπίτι τους. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Φούκης αφου καλωσόρισε τους ακόλουθους της Εστίας και τους επισήμους που παραβρέθηκαν στην πρώτη επίσημη του Συλλόγου ευχήθηκε για μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, δράση και δημιουργία, κατακτώντας γι’ άλλη μια φορά τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει η Εστία να αποτελεί το πολιτιστικό και πνευματικό κέντρο της γειτονιάς μας που θα εξελίσσει τις δυνατότητες και τα ταλέντα των παιδιών και θα δίνει ανάσες έκφρασης στους μεγαλύτερους.

Στον αγιασμό παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας του Δήμου Ιλίου και επίτιμο μέλος κ. Μαρκόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα βρεφονηπιακών σταθμών κα Βομπιράκη, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής δήμου Ιλίου κ. Γαλούνης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τσιμόγιαννης, μέλη από την ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου και ο δημοσιογράφος κ. Μιχαλόπουλος από την εφημερίδα Δικαιοσύνη σήμερα.
Τα κεράσματα για τα πιτσιρίκια μας και φέτος προετοιμάστηκαν απο τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών "Ζάρρα" και την οικογένεια του κ. Κων/νου Μαραγκού τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά και τη βοήθεια τους.
Ένα ευχάριστο κυριακάτικο πρωινό που σήμανε την αρχή μιας δημιουργικής περιόδου του Συλλόγου μας.
Καλή αρχή σε όλους !

Σχόλια