ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΑΠΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΦΙΛΙΑ



Μια ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση ανέβηκε τη Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 από τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου μας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση πολιτισμού του Δήμου Ιλίου στο γεμάτο από κόσμο θέατρο Μελίνα Μερκούρη του πολιτιστικού κέντρου. Ο τίτλος « Κύκλοι από Φθινοπωρινά Φιλιά» και στη σκηνή του θεάτρου σχηματίστηκαν χορευτικοί κύκλοι από τραγούδια που είχαν να κάνουν με το φιλί του έρωτα, του αποχωρισμού, της στοργής και της νοσταλγίας με τραγούδια που αγαπάμε να σιγοτραγουδάμε και που δεν σταματούν να μας ταξιδεύουν. 
Πάνω από 80 συμμετέχοντες πέρασαν από τη σκηνή του θεάτρου, οι πρωταγωνιστές της παράστασης  άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στους κύκλους από φιλιά. Το σκηνικό της παράστασης συμπληρώθηκε με την μαγική φωνή της Σοφίας Βόσσου η οποία απέδειξε ότι ο πραγματικός καλλιτέχνης θα πρέπει να δίνει μαθήματα ήθους συνεχώς μέσα από το είδος του.
Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας του Δήμου Ιλίου και επίτιμο μέλος κ. Μαρκόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα βρεφονηπιακών σταθμών κα Βομπιράκη, o δημοτικός σύμβουλος κ. Καννελόπουλος, μέλη πολιτιστικών και εθνικοτοπικών συλλόγων της πόλης, ενώ την εκδήλωση κάλυψε ο δημοσιογράφος κ. Μιχαλόπουλος από την εφημερίδα Δικαιοσύνη σήμερα.
Η Εστία μέσα απ’ αυτή τη παράσταση απέδειξε γι’ άλλη μια φορά ότι είναι ένας φορέας με πολύ πρωτογενές υλικό και αρκετές δυνατότητες.


Σχόλια