Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΓΥΜΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ


Με το βλέμμα μας στραμμένο στη νέα γενιά και ειδικότερα στα παιδιά της γειτονιάς μας, ο Σύλλογος μας προχώρησε σε άλλη μια κίνηση προσφοράς. Γνωρίζοντας το μεράκι των εκπαιδευτικών και τη θέληση της διεύθυνσης του Γυμνασίου της γειτονιάς μας να δημιουργηθεί μια σχολική βιβλιοθήκη, συμβάλαμε με τον τρόπο μας στον εξοπλισμό της.
Έτσι λοιπόν, τη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου παραδώσαμε στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου καθίσματα με σκοπό να επανδρωθεί η δανειστική βιβλιοθήκη της σχολικής κοινότητας όπου τα παιδιά θα περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο.
Η συγκεκριμένη κίνηση είναι ένας τρόπος ανταπόδοσης προς το σχολείο, μιας και τα δυο τελευταία χρόνια οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου μας φιλοξενούνται στον χώρο του. Είναι αποτέλεσμα αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στους δυο φορείς της γειτονιάς μας που στόχο έχουν τα παιδιά και την πνευματική τους εξέλιξη.
Πιστοί στις καλές συνεργασίες θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ενθαρρύνουμε τις προσπάθειες που πραγματοποιούνται τόσο των παιδιών μας όσο και των σπουδαίων εκπαιδευτικών που έχουμε τη χαρά να βρίσκονται στο γυμνάσιο της γειτονιάς μας. 


Σχόλια