34α ΕΣΤΙΑΚΑ 2018 Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΑΣ


 Με επιτυχία και ιδιαίτερη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν φέτος για 34η χρονιά οι πολιτιστικές εκδηλώσεις- θεσμός  του Συλλόγου μας « ΕΣΤΙΑΚΑ » που διήρκησαν για περισσότερο από τρεις εβδομάδες με κέντρο τις γειτονιές της Εστίας και της Ραδιοφωνίας στο Ίλιον. 
Φέτος η ιστορία και ο πολιτισμός της γειτονιάς συναντήθηκε με την έκφραση και τη δημιουργία των παιδιών που γεμίζουν με τα όνειρα τους το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου. Αποκορύφωμα όλων η κεντρική εκδήλωση που αποδείχθηκε ίσως η μεγαλύτερη και πιο άρτια οργανωμένη εκδήλωση στην ιστορία της  Εστίας.
Το διοικητικό συμβούλιο θέλει να εκφράσει τις θερμότερες των ευχαριστιών του σε όλους όσοι συντέλεσαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία των εκδηλώσεων. Εκδηλώσεων που εξελίσσουν αφενός το  πολιτιστικό στίγμα και επίπεδο της περιοχής και αφετέρου ενισχύουν τον χαρακτήρα του Συλλόγου της Εθνικής Εστίας .
Συγκεκριμένα στον Δήμο Ιλίου, σε όλες τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους που συνεργάστηκαν για την καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων. Στους χορηγούς που φέτος αποτέλεσαν πραγματικό στήριγμα ώστε να μπορεί να διεξαχθεί το πολιτιστικό πρόγραμμα, στους εθελοντές που δούλευαν αδιάκοπα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στη διευθύντρια και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ιλίου για την εξαιρετική συνεργασία. Στους επιμορφωτές και τους συμμετέχοντες των τμημάτων για την συνεργασία και τη κατάθεση ψυχής που κάνουν σε κάθε τους παρουσίαση. 
Τέλος, όλους τους φίλους και τα μέλη της Εστίας που παρευρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους τη προσπάθεια που γίνεται στoυς κόλπους του Συλλόγου, αυτού του ζωντανού πολιτιστικού κυττάρου που αναπτύσσεται συνεχώς μέσα από αξίες όπως ο εθελοντισμός, η ευγενής άμιλλα και φυσικά ο πολιτισμός.
 « Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν’ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε, με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς »

Σχόλια