34α ΕΣΤΙΑΚΑ 2018...Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος « Η Εθνική Εστία » σε συνεργασία με την διεύθυνση πολιτισμού του Δήμου Ιλίου πραγματοποιεί για 34η χρονιά τον θεσμό των « Εστιακών ».  Η γειτονιά της Εστίας και της Ραδιοφωνίας ενώνεται μέσα από τον πολιτισμό και γεμίζει χρώμα τη  γι’ άλλη μια χρονιά από τις 06-23 Ιουνίου. Ο πολιτισμός και η ιστορία ενώνονται μέσα απο την μουσική, το θέαμα και τον χορό. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ               
Η γειτονιά της Εθνικής Εστίας, η γειτονιά που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε έχει την δική της ιστορία. Μια αναδρομή στον χρόνο για τον μικρό οικισμό που διαμορφώθηκε και εντάχθηκε μέσα στην σύγχρονη πλέον πόλη του Ιλίου. Συμμετέχουν τα μουσικά τμήματα του Συλλόγου. Επιμέλεια: Φώτης Μαρκόπουλος – Φιλόλογος 
Διαμορφωμένος Χώρος Αστερίου (Ιτέας 12 Ίλιον)          Ώρα Έναρξης: 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
34α ΕΣΤΙΑΚΑ 2018 – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ          
Η κεντρική εκδήλωση του θεσμού των Εστιακών με πρωταγωνιστές τα παιδιά και όσους συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Παρουσιάσεις παραδοσιακών, ευρωπαϊκών, latin, oriental χορών, μπαλέτου, επιδείξεις Zumba και πολύ μουσική, σ’ ένα πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές που φιλοδοξεί να σας παρασύρει και να σας ταξιδέψει. Ενώ ένα γνήσιο ικαριώτικο - νησιώτικο γλέντι στήνεται με τον δεξιοτέχνη του βιολιού Νίκο Φάκαρο και την ορχήστρα musicaroi που υπόσχεται πολύ χορό. 
4ο Γυμνάσιο Ιλίου (Θεσ/νίκης & Δραγουμάνου Ίλιον)    Ώρα Έναρξης: 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
Η διεύθυνση πολιτισμού του Δήμου Ιλίου φέρνει την μαγεία του θεάτρου σκιών στην γειτονιά μας με τον μπερντέ να στήνεται στη πλατεία Μάνου Κατράκη και το αρχαιότερο είδος θεάματος μας παρασύρει στη μαγεία του. 
Πλατεία Μάνου Κατράκη (Δραγουμάνου & Αλιάκμονα Ίλιον) Ώρα Έναρξης: 21.00

Σχόλια