ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας πραγματοποίησε τον τρίτο σταθμό του  ταξιδιού της, στο οποίο προβάλλει πολίτες της Φιλαδέλφειας, γονείς που έχουν διακριθεί για το μουσικό, καλλιτεχνικό, εικαστικό, ποιητικό ή συγγραφικό  τους έργο. Σειρά είχε , η Ειρήνη Αμαξοπούλου η καταξιωμένη δασκάλα αρμονίου μας,  πιανίστρια και συγγραφέας  του βιβλίου «Ξεκλειδώνοντας τη μουσική στα παιδιά με ειδικές ικανότητες», παρουσίασε το έργο της με τα νεαρά  άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ), παιδιά  του συλλόγου ΑμεΑ «Ανοιχτή  Αγκαλιά» και του μουσικού εργαστηρίου «Μουσικές περιπλανήσεις».

Την εκδήλωση άνοιξε ως εξαιρετικό ταλέντο ο δικός μας Αρίστος. Ο ταλαντούχος μαθητής του τμήματος αρμονίου του Συλλόγου μας που ταξίδεψε με τις μελωδίες του, την κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας. 
Ο Αρίστος μας χάρισε στιγμές χαράς και υπερηφάνειας για τη δουλειά και το έργο που παράγεται στους κόλπους της Εστίας μας. 

Ευχαριστούμε πολύ τη δασκάλα του αρμονίου κα Αμαξοπούλου Ειρήνη που υπάρχει στη ζωή του Συλλόγου μας και προσφέρει τόσα πολλά στα παιδιά και στην Εστία μας. 

Σχόλια