Η ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ


Σ’ ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα έκοψε την πίτα του ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Εθνική Εστία» το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του αθλητικού πολυκέντρου Ραδιοδωνίας στο Ίλιον. Πάνω από 400 άτομα βρέθηκαν κοντά στον Σύλλογο το απόγευμα του Σαββάτου  και παρακολούθησαν το όμορφο και ποικίλο πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά που συμμετέχουν στα επιμορφωτικά τμήματα της Εστίας. 



Η ευχή ήταν μια να συνεχίσει ο Σύλλογος να εμπνέει τα παιδιά του, να αγκαλιάζει μέσα από τα επιμορφωτικά του τμήματα όλο τον κόσμο που τα περιβάλλει και η παρέα της Εστίας να μεγαλώνει κάθε φορά και πιο πολύ.  

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης η απόδο
ση της τιμητικής διάκρισης του επίτιμου μέλους του Συλλόγου στον κ. Φώτη  Μαρκόπουλο, σε δείγμα αναγνώρισης της μακρόχρονης προσφοράς του, που στόχο είχε και έχει την ανάπτυξη και εξέλιξη της Εστίας. 


Παρόντες ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Ν.Ζενέτος, οι Αντιδήμαρχοι Γ.Χαραλαμπόπουλος, Δ.Βασιλόπουλος, Κ.Γκόγκος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Γαλούνης, Χ.Γκόνης, Φ.Μαρκόπουλος. Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Συμεών Αυγουστάκης. Ο Ιδρυτής του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής κ. Γ. Τσεκούρας. Αντιπροσωπείες των πολιτιστικών συλλόγων Ηλείων Ιλίου, Μέρμηγκα, της Ένωσης Κρητών, Ηπειρωτών και Λιοσιοτών Ιλίου. Ο πρόεδρος των εθελοντών Ιλίου «Προμηθέας» κ. Γεωργακόπουλος και η ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου που ήταν έτοιμη να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε όποιον τυχόν το χρειαζόταν    



Η ανταπόκριση του κόσμου σε κάθε μορφή συμμετοχής  δίνει μήνυμα αισιοδοξίας για τον Σύλλογο και το μέλλον του, μιας και για τα επόμενα χρόνια η Εστία θα αποτελεί το πνευματικό και πολιτιστικό κύτταρο της ομώνυμης γειτονιάς του Ιλίου.

Σχόλια