ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο πρωινό Κυριακής γεμάτο μελωδίες, χορούς και άρωμα γιορτών στο στολισμένο Ίλιον περάσαμε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου. Ο Σύλλογος μας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου πραγματοποίησε εκδήλωση με τα παιδιά και τα τμήματα της Εστίας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μουσική, χορός, παράδοση και πολύ ρυθμό Χριστουγέννων από τα παιδιά μας ήταν το σκηνικό της εκδήλωσης. Η ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων της Εστίας εναλλασσόταν συνεχώς για περισσότερο απο μια ώρα. Ο κόσμος γέμισε την πλατεία και έγινε μέρος της μεγάλης παρέας του Συλλόγου μας δημιουργώντας μια ωραία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης μας. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος της πόλης μας, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.   
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν για την εξαιρετική εμφάνιση τους και την άψογη συνεργασία για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες και στον Δήμο Ιλίου και της Διεύθυνση Πολιτισμού για την στήριξη και την ευκαιρία που δίνεται συνεχώς στην Εστία μας να προωθείται η δράση και το έργο μας.
Για δεύτερη χρονιά γεμίσαμε την πλατεία της πόλης μας μελωδίες μια χριστουγεννιάτικη γιορτή που τείνει να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός για τον Σύλλογο μας. 

Καλές γιορτές σε όλους!

Σχόλια