ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Κάθε φορά αποδεικνύουμε οτι η Εστία μας είναι ένας πολιτιστικός φορέας ο οποίος απαρτίζεται απο μέλη και φίλους που ξεχειλίζουν απο αγάπη και ανθρωπιά. Άνθρωποι ευαίσθητοι που σε κάθε κάλεσμα αλληλεγγύης των συμβουλίων τρέχουν να βοηθήσουν και να συνδράμουν απο το περίσσευμα τους, όποιο κι αν είναι αυτό. Άνθρωποι που βάζουν τους καρπούς τους, τα παιδιά τους να μαθαίνουν την σημασία της προσφοράς απο μικρή ηλικία. 
Ενω κάθε χρόνο τις ημέρες των Χριστουγέννων πραγματοποιούμε κάλεσμα αγάπης για ενίσχυση ιδρυμάτων που έχουν να κάνουν με παιδιά , φέτος νιώσαμε την ανάγκη να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν απο τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου στην Μάνδρα Αττικής. Τους ανθρώπους που βρέθηκαν μέσα σε μια μέρα αβοήθητοι μέσα στις λάσπες χωρίς στέγη και υπάρχοντα, με μόνους αρωγούς τον στρατό, τον ερυθρό σταυρό και τις εθελοντικές ομάδες και συλλόγους. 
Μέσα σε δυο εβδομάδες συγκεντρώθηκε μια αξιόλογη ποσότητα σε ρουχισμό, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα ενώ τα Εστιωτάκια μας έκαναν το πιο όμορφο, το πιο συγκινητικό δώρο τέσσερις μεγάλες σακούλες με παιχνίδια για τα παιδιά των οικογενειών της Μάνδρας που όπως φαίνεται ο Άγιος Βασίλης δεν θα τα ξεχάσει. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει απο καρδιάς τους φίλους και τα μέλη της Εστίας μας για την ανταπόκριση και την συμμετοχή τους σε καιρούς δύσκολους για όλους. Περισσότερο τα Εστιωτάκια μας που μας συγκινούν και μας κάνουν να νιώθουμε υπερήφανοι για τις πράξεις τους. 
Όλες οι ποσότητες θα διατεθούν στην εθελοντική ομάδα ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου που θα μεταβεί στην περιοχή και έχει βοηθήσει ουσιαστικά με τη προσπάθεια όλων παραπάνω απο 33 οικογένειες 

Τελικά, δεν θέλει και πολύ κόπο για να είσαι σωστός άνθρωπος. Και μια καλή πράξη είναι αρκετή. Δε χρειάζεται ούτε μεγάλη γενναιοδωρία ούτε και τρανταχτές κινήσεις.

Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς,
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχόλια