ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

Στις 17 Δεκεμβρίου η εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη του Αγίου Διονυσίου του Ζακυνθινού, του Αγίου της συγχώρεσης και της ανεξικακίας. Στη γειτονιά μας, κάθε χρόνο πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ομώνυμος ναός που για πολλά χρόνια τώρα αποτελεί τον πυρήνα της Εκκλησίας αλλα και της κοινωνίας μας. Η γειτονιά μας, τα μέλη του Συλλόγου μας αλληλένδετοι για πολλά χρόνια με την ενορία του Αγίου Διονυσίου έχουν μία οικογενειακή ατμόσφαιρα και ένα κοινό βίο του οποίου το επίκεντρο είναι η εκκλησία της ενορίας μας. 
Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε στις λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν φέτος στην χάρη του Αγίου μας. Στον μεθεόρτιο εσπερινό αντιπροσωπία του Συλλόγου μας απέδωσε τιμές στην εικόνα του Αγίου Διονυσίου κατα την λιτάνευση της ιερής του εικόνας στους δρόμους της γειτονιάς μας. 
Παρά το τσουχτερό κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες αρκετοί ήταν πιστοί που ακολούθησαν την πομπή του Αγίου. Παρών ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Ν.Ζενέτος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενω στην λιτανεία παιάνισε η φιλαρμονική του Δήμου μας. 
Θερμές ευχαριστίες για την φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία στους Ιερείς του ναού και ιδιαίτερα στον προιστάμενο του ναού μας πατέρα Συμεών Αυγουστάκη. 

Η Χάρη του Αγίου μας να μας συνοδεύει και να μας προστατεύει.  

Σχόλια