Η ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Μια όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Γυναικών της πόλης μας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας και ο Δήμος Ιλίου αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 08 Μαρτίου στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Μια εκδήλωση σε ανάμνηση των αγώνων αλλά και του ρόλου των γυναικών μέσα στην κοινωνία διαχρονικά. Σκοπός της εκδήλωσης η ανάδειξη της ισότητας των δυο φύλων.

Στο πλημμυρισμένο απο κόσμο θέατρο παρουσιάστηκε η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή μέσα απο τη δράση των κυριών του Κέντρου Γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι, κατά την είσοδό τους, προσέφεραν είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία θα διατεθούν στις γυναίκες που φιλοξενούνται στο «Καταφύγιο γυναικών θυμάτων βίας Αττικής».

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε σ'αυτή την όμορφη και λιτή εκδήλωση, στηρίζοντας γι' άλλη μια φορά τη δράση και το έργο του Κέντρου Γυναικών. Η εκδήλωση έκλεισε χορευτικά με την Εστία μας να παρουσιάζει μέσα τις χορογραφίες των τμημάτων ευρωπαικών και latin χορών τον δυναμισμό, την θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση του ωραίου φύλλου.

Σχόλια