ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Τη Κυριακή 05 Φεβρουαρίου η αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού πολυκέντρου Ραδιοφωνίας στο Ίλιον, γέμισε από τη φρεσκάδα, τον αέρα και την αισιοδοξία της Εστίας μας. Η απήχηση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία γεμίζοντας ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα.
Μουσική, χορός κάθε είδους, τραγούδια και ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα διάρκειας τριών ωρών παρουσίασαν τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου μας με πάνω από 140 συμμετέχοντες να λαμβάνουν ενεργό ρόλο μέσα από τη πολυδιάστατή δράση της Εστίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος του ενοριακού ναού Αγ. Διονυσίου Ιλίου πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης πατέρας Συμεών Αυγουστάκης,ο οποίος ευλόγησε και τη βασιλόπιτα, ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Νίκος Ζενέτος, ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προσχολικής εκπαίδευσης κα Νίκη Βομπιράκη και τρίτης ηλικίας κ. Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Ζαχαρούλα Λυκούδη, κ. Γκόνης Χρήστος, κ. Γαλούνης Δημήτρης, κ. Φραγκάκης Γιώργος, κ. Καούκης Μπάμπης, κ. Χρόνης Γιώργος, η πρόεδρος του Κέντρου Γυναικών Ιλίου κα Αγγέλα Δαμιανάκη, η πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου Λουκισίων «Η Ανθηδών» κα Νικολάου Αλεξάνδρα, Ο πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας Προμηθέας κ. Γεωργακόπουλος Γιώργος, εκπρόσωποι του Εξωραιστικού Συλλόγου Μέρμηγκα, του Λαογραφικού Συλλόγου Καματερού «Το Γιορντάνι», της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, της Ένωσης Κρητών Ιλίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου, των Ηλείων Ιλίου, του Ελληνικού Παραδοσιακού Χορευτικού Ομίλου, της εθελοντικής ομάδας ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου, η πρόεδρος του συλλόγου διδασκόντων «Δ.Γληνός» κα Δασκαλάκη Όλγα, η διευθύντρια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κα Αθηνά Περιφάνου, εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 20ου και 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου, του 4ου Γυμνασίου Ιλίου.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Φούκης κατά τον χαιρετισμό του « Η δύναμη της Εστίας είναι ο κόσμος της, τα μέλη και οι φίλοι της που κατάφεραν να καθορίσουν το μέλλον και την εξέλιξη του Συλλόγου μέσα από την αγάπη και τις προσδοκίες για το έργο και τη δράση της πολύμορφης κοιτίδας πολιτισμού». Ενώ ευχήθηκε « για πολλά χρόνια ακόμη ο Σύλλογος της Εστίας να αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα πολιτισμού που θα εμπνέει τα παιδιά».
Ευχή όλων να συνεχίσει ο Σύλλογος μας να παράγει πολιτισμό αγκαλιάζοντας τα παιδιά και τους νέους, με αγάπη και ήθος.

Σχόλια