ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ

Κάθε χρονιά, τέτοιες ημέρες ο Σύλλογος μας με τη πολύτιμη βοήθεια των μελών του εκδηλώνει την αγάπη του σε διάφορους κοινωνικούς φορείς που στόχο έχουν τη προστασία των παιδιών. Φέτος, η ανταπόκριση ξεπέρασε γι' άλλη μια φορά τις δυνάμεις του Συλλόγου μας, με τα μέλη μας να δίνουν μαθήματα αγάπης με τις προσφορές τους απο τη πιο μικρή εως και τη μεγαλύτερη δημιουργώντας συγκίνηση και σεβασμό. 
Παραλήπτης των προσφορών για φέτος, το Κέντρο Βρεφών Μητέρα που λειτουργεί απο το 1953 αθόρυβα στην ευρύτερη περιοχή μας με σκοπό να αγκαλιάζει με φροντίδα και στοργή τα παιδιά που χρειάζεται να ζήσουν για λίγο , πολύ ή μόνιμα μακριά από την οικογένεια τους.
Τα μέλη μας ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία προσφέροντας τρόφιμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρωινό και δεκατιανών των παιδιών, παιχνίδια και μαρκαδόρους αλλά και χρήματα ώστε να αγοραστεί φαρμακευτικό υλικό και πάνες όπου μας υπέδειξαν οι υπάλληλοι του ιδρύματος, ενώ τα παιδιά μας συγκέντρωσαν το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου  κατα τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συλλόγου μας τα παιχνίδια τους.  Συνοδοιπόροι σ'αυτή τη προσπάθεια οι ιδιοκτήτες των Φροντιστηρίων Πέζου που προσέφεραν ενα σημαντικό χρηματικό ποσό, το φαρμακείο της  κας Χ.Κούρκουλου που βρίσκεται στη γειτονιά μας αλλά και το βιβλιοπωλείο Δίεδρο της κας Δ.Μουχρίτσα που προσέφεραν υλικό σε τιμές κόστους. 
Τη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας επισκέφθηκαν το Κέντρο Βρεφών Μητέρα και παρέδωσαν τη μεγάλη ποσότητα που συγκεντρώθηκε απο αυτή τη κίνηση αγάπης. Ενημερώθηκαν για τη δράση του ιδρύματος και ξεναγήθηκαν στου διοικητικούς χώρους. 
Η συγκίνηση μεγάλη, τα συναισθήματα πολλά. Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλα τα παιδιά μας, τα μέλη και τους φίλους της Εστίας μας γι' αυτή τη καλή πράξη που συντελέσαμε όλοι μαζί.




Σχόλια