ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Μια δράση που όπως φαίνεται καθιερώνεται σιγά σιγά είναι η εβδομάδα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε και φέτος στο χώρο του Συλλόγου μας με θέμα τη Δωρεά Οργάνων με αφορμή τη 1η Νοεμβρίου Πανελλήνια Ημέρα Μεταμοσχεύσεων και Δωρεάς Οργάνων.

Από τις 31/10 εως και τις 5/11 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας « Κωστάκης Μεσογίτης » πραγματοποιήθηκε διανομή έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού σε όλες τις δραστηριότητες και τα μέλη μας με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση τους. Με χαρά είδαμε τον κόσμο μας να ανταποκρίνεται αλλα και με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακαλύψαμε μέλη μας τα οποία είναι εγγεγραμμένοι δωρητές οργάνων και οι οποίοι βγήκαν μπροστά και μίλησαν ενημερώνοντας και τους υπολοίπους για τη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων αλλά και τη κατάρριψη των διαφόρων μύθων που κυκλοφορούν κατα καιρούς.
Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των μελών της Εστίας μας ιδιαίτερη και ικανή να μας παροτρύνει στο σχεδιασμό και την επέκταση της συγκεκριμένης δράσης.
Θερμές ευχαριστίες στους ανθρώπους του Συνδέσμου Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας « Κωστάκης Μεσογίτης » 

Σχόλια