H ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ


Για τέταρτη  συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο θεσμός της Λευκής Νύχτας στο Ίλιον, το Σάββατο 25 Ιουνίου. Το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός της πόλης προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες κόσμου που επισκέφθηκε το Ίλιον, διασκέδασε με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα αλλά και με τις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και έκανε τις αγορές του στη τοπική αγορά , αφου τα μαγαζιά παρέμειναν ανοιχτά με μεγάλες προσφορές  μεχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.
Ο Σύλλογος μας έδωσε τη δική του νότα στο σκηνικό της Λευκής Νύχτας με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των τμημάτων μοντέρνων, ευρωπαϊκών και λατιν χορών. Τα παιδιά μας παρουσίασαν ένα δείγμα της δουλειάς τους στη πλατεία Ευαγγελίστριας τραβώντας τη προσοχή και το χειροκρότημα όλων και αποδεικνύοντας τη παραγωγή πολύμορφης δημιουργίας που πραγματοποιείται στους κόλπους της Εστίας μας.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας μικρά και μεγάλα που εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τόπο τον Σύλλογο μας σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή που στήνεται κάθε Καλοκαίρι στη πόλη μας. Βάλαμε το δικό μας λιθαράκι και φέτος ώστε η νύχτα να γίνει πιο φωτεινή στο Ίλιον.


Σχόλια