ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΛΙΑ 2016

Ο Σύλλογος μας όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος συμμετείχε με όλες του τις δυνάμεις στη μεγάλη γιορτή της πόλης μας « ΙΛΙΑ 2016» που διοργανώνει η διεύθυνση πολιτισμού του δήμου Ιλίου. Επι τρεις ημέρες το αθλητικό κέντρο Παλατιανής ήταν κατάμεστο από κόσμο και από τη πολιτιστική παραγωγή της πόλης μέσα από τα σχολεία, τους πολιτιστικούς και εθνικοτοπικούς συλλόγους αλλά και τα αθλητικά σωματεία.
Η Εστία έδωσε δυναμικό παρόν και αυτή τη χρονιά. Στη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων ο σύλλογος παρουσίασε τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα παραδοσιακών και μοντέρνου χορού αποδεικνύοντας τη ποικιλομορφία της κυψέλης έκφρασης και πολιτισμού μας,  που ήταν ικανή να αποσπάσει το χειροκρότημα του κόσμου. Τη τρίτη ημέρα, η αθλητική παρουσία του Συλλόγου τονώθηκε ιδιαίτερα αφού εκτός από τα παιδιά της αεροβικής γυμναστικής συμμετείχαν και οι Zumbeiros το δυναμικό τμήμα Zumba του Συλλόγου.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν αλλά και στους υπευθύνους τους για την εξαιρετική παρουσία  που έκανε πιο έντονη τη παρουσία του Συλλόγου μας στις φετινές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις της πόλης μας 

Σχόλια