LET’S DO IT GREECE ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΑΤΗ ΔΡΑΣΗ!!!

Κυριακή 17 Απριλίου και ο Σύλλογος μας συμμετείχε για 2η χρονιά στη πανελλήνια καμπάνια εθελοντισμού lets do i t GREECE. Μέσα σε μια ημέρα εθελοντές απ’ όλη τη χώρα και προσπαθούν να καθαρίσουν, να καλλωπίσουν και να εξωραΐσουν τη περιοχή τους με στόχο να ευαισθητοποιήσουν και να παρακινήσουν για μια χώρα πιο καθαρή και για πολίτες συνειδητοποιημένους.
 Φέτος συμμετείχαμε στη κίνηση καθαρισμού του χώρου του ιδρύματος της Εθνικής Εστίας  στο βορειοδυτικό κομμάτι του πάρκου Α.Τρίτσης που πραγματοποιείσαι ο Δήμος Ιλίου στο πλαίσιο του lets do it. Μικροί και μεγάλοι με όρεξη και με στόχο βοηθήσαμε να καθαριστεί από τα κλαδιά ο περίβολος του ιδρύματος βάζοντας και εμείς από τη πλευρά μας το λιθαράκι μας σ’ αυτή τη προσπάθεια.
Και επειδή η ομάδα κρούσης κάτι με τον ήλιο κάτι με το μάζεμα κουράστηκε…είπαμε να πάρουμε δυνάμεις και μετά την υποχρέωση μας, πραγματοποιήσαμε ένα κυριακάτικο πικ νικ μέσα στο πνεύμονα πρασίνου της περιοχής μας.

Όπως και πέρυσι τα χαμόγελα των παιδιών μας, μας δίνουν το πράσινο φως να συμμετέχουμε ξανά σε όποια αντίστοιχη δράση περιβαλλοντικού χαρακτήρα έχει να κάνει με το πάρκο μας και τη γειτονιά μας. 

Διαβάστε ΕΔΩ το δελτίο τύπου του Δήμου Ιλίου για τη δράση 

Σχόλια