ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΚΑΠΑΚΙΑ!

Τη Τετάρτη 25/11 ο Σύλλογος μας παρέδωσε άλλη μια μεγάλη ποσότητα από πλαστικά πώματα στο πλαίσιο της επιτυχημένης δράσης «Πόσα καπάκια απέχουν από ένα αναπηρικό αμαξίδιο». Παραπάνω από 50 μεγάλες μαύρες σακούλες γεμάτες πώματα παραδόθηκαν στον πανελλήνιο σύλλογο πρόληψης και συμπαράστασης ανήλικων θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων ενισχύοντας την κίνηση ανταλλαγής πωμάτων με αναπηρικά αμαξίδια.
Καταλυτική ήταν η βοήθεια του Δήμου Ιλίου και της διεύθυνσης απορριμμάτων και πρασίνου όπου έπειτα από αίτημα μας,  μας παραχωρήθηκε όχημα για τη μεταφορά της ποσότητας των καπακιών στο σημείο συγκέντρωσης.

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και με την αγάπη, την επιμονή και τη θέληση του κόσμου μας καταφέραμε να συγκεντρώσουμε άλλη μια μεγάλη ποσότητα από καπάκια για καλό σκοπό!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στον αντιδήμαρχο καθαριότητας και πρασίνου κ.Κουμαραδιό και στον προϊστάμενο της  διεύθυνσης απορριμμάτων και πρασίνου κ.Καλογερόπουλο. Χωρίς την ουσιαστική βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η παράδοση της ποσότητας λόγω του μεγάλου όγκου. 


Σχόλια