ΤΟ 5Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ & ΤΟ 24Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΛΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Το καλοκαίρι πέρασε και οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Αναργύρων και του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου συγκέντρωναν ποσότητες καπακιών. Τη περασμένη εβδομάδα παραδόθηκε στο Σύλλογο μας για την αντίστοιχη δράση μας μια μεγάλη ποσότητα καπακιών προερχόμενη από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγ.Αναργύρων και από το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου(να σημειωθεί ότι οι μαθητές και των δυο σχολείων μας είχαν παραδώσει κατά το κλείσιμο της περασμένης σχολικής χρονιάς μια εξίσου μεγάλη ποσότητα πωμάτων ). Η ανταπόκριση των δυο σχολείων ήταν συγκινητική με το διδακτικό προσωπικό να δίνει μαθήματα αλληλεγγύης, περιβαλλοντικής ευαισθησίας και πολιτισμού.
Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου παραδώσαμε στην ανακύκλωση μέσω του Πανελληνίου Συλλόγου Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων 48μεγάλες σακούλες και περίπου 20κούτες γεμάτες πλαστικά πώματα τα οποία προορίζονται για το 4ο αναπηρικό αμαξίδιο που τελικό αποδέκτη θα έχει τη μικρή Ιωάννα. Λόγω των δυσκολιών που έχουν προκύψει στις οικονομικές συναλλαγές, η παράδοση του αμαξιδίου έχει καθυστερήσει, αλλά όπως μας διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι έχει δρομολογηθεί και βρισκόμαστε σε καλό σημείο.

Ευχαριστίες δεν θα μπορούσαμε να μην δώσουμε σε όλους τους δασκάλους και των δυο σχολείων που έχουν εντάξει τη δράση μας αυτά τα δυο χρόνια στις τάξεις τους και ιδιαίτερα στη κα Πανταζή Βασιλική που ενεργοποίησε και δημιούργησε γέφυρα συνεργασίας του Συλλόγου μας με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων. 

Σχόλια