2η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ GET INVOLVED

Τον περασμένο Μάρτιο ήταν η πρώτη μας επαφή με την εθελοντική ομάδα των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών " Get Involved" και ήταν η αρχή για μια συνεργασία που στόχο είχε τον συνάνθρωπο. 
Η προσπάθεια τους για έναν καλύτερο αλληλέγγυο κόσμο και η ευαισθησία τους για τα άτομα με κινητικά προβλήματα τους οδήγησε στη πραγματοποίηση πολλών δράσεων. Μια απ'αυτές η συλλογή πωμάτων με στόχο την ανταλλαγή τους με αναπηρικά αμαξίδια. Αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια του Συλλόγου μας, η ομάδα παρέδωσε τον προηγούμενο Μάρτιο μια μεγάλη ποσότητα καπακιών τα οποία και διοχετεύτηκαν για την ανταλλαγή τους με το 4ο αναπηρικό αμαξίδιο που θα καταφέρει ο Σύλλογος μας να αποκτήσει.
Πριν την φετινή εξεταστική του Σεπτεμβρίου η Get Involved μας παρέδωσε άλλη μια αρκετά μεγάλη ποσότητα πλαστικών πωμάτων, δίνοντας μας δύναμη για να συνεχίσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα. Η πεποίθηση μας οτι οι νέοι είναι το μέλλον μας, δυναμώνει και θεριεύει αντικρίζοντας τη σπίθα που έχουν στα μάτια όλα τα παιδιά αυτής της ομάδας που έχουμε συναντήσει .
Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τον Οκτώβριο και την επόμενη παράδοση....

Σχόλια