Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ LETS DO IT GREECE

Για πρώτη φορά συμμετείχαμε στην παγκόσμια δράση καθαρισμού και ανακύκλωσης "LET'S DO IT GREECE" σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Έδρα στο Πάρκο Αντ. Τρίτσης την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος για παιδιά "Στο βάθος...κήπος!".
Από νωρίς μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου μας είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του πάρκου Αντ.Τρίτσης από την γειτονιά μας, με γέλια και προθυμία έτοιμοι να δώσουν μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και ηχηρό παρών στην εθελοντική δράση.  

Οι Φίλοι του Πάρκου, η Εθελοντική ομάδα "ΔΡΑΣΗ", το ΚΕΘΕΑ εν Δράση, η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, ΕVS εθελοντές από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, σχολεία, κάτοικοι της περιοχής, οι πρόσκοποι εμείς και άλλοι εθελοντές ενώσαμε τις δυνάμεις μας και καθαρίσαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο  τον πράσινο πνεύμονα της περιοχής μας που τείνει να καταστραφεί. 

Τα χαμόγελα, η υπερηφάνεια και το καμάρι της πιτσιρικαρίας της Εστίας έδωσαν το πράσινο φως και για του χρόνου στην επόμενη συμμετοχή περιβαλλοντικού χαρακτήρα του Συλλόγου μας



Σχόλια