Η ΕΣΤΙΑ ΣΤΗ "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με τη Πρόεδρο του Συλλόγου επισκέφθηκαν τη "Κιβωτό του Κόσμου". Έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. 

Η  «Κιβωτός του Κόσμου» συγκεντρώνει σήμερα περίπου τα 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, που ανθεί και μεγαλουργεί στο κέντρο της Αθήνας. Έχει αναλάβει την καθημερινή σίτιση τους, τις ανάγκες τους για ένδυση, υπόδηση, ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη, αλλά και την εκπαίδευσή τους με φροντιστηριακά μαθήματα που παραδίδονται καθημερινά από εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι προσφέρονται αφιλοκερδώς σε αυτό το έργο αγάπης, καθώς και πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με εργαστήρια κεραμικής, αγιογραφίας και πληροφορικής. Διδάσκονται επίσης ξένες γλώσσες, παραδοσιακοί χοροί και λαϊκά μουσικά όργανα. Επίσης λειτουργεί παιδικός σταθμός ενώ το καλοκαίρι φροντίζει για τις διακοπές των παιδιών στην κατασκήνωσή της και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αφου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού και γνώρισε απο κοντά την ουσιαστική δράση της παρέδωσε παιχνίδια, βιβλία και τρόφιμα που βοηθούν στην κάλυψη της ανάγκης του δεκατιανού των παιδιών. Οι παραπάνω προσφορές ήταν ιδιαίτερα σημαντικές γιατί συγκεντρώθηκαν απο την ευαισθησία των παιδιών μας κατα τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε το έργο της Κιβωτού με μια μόνο κλήση ή sms
19888       2,46/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)από όλα τα δίκτυα σταθερής&κινητής τηλεφωνίας.
19888    2,46/sms (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)  από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
901 11 170 170   3,67/κλήση (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ -μόνο εντός δικτύου ΟΤΕ)  
 

Σχόλια