ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΠΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ!

Μέσα σε λιγότερο απο έναν μήνα παραπάνω απο 70 μεγάλες σακούλες με εκατοντάδες
πλαστικά καπάκια κατάφερε να συγκεντρώσει ο Σύλλογος μας για τη δράση του "Πόσα καπάκια μακριά μας είναι ένα αναπηρικό αμξίδιο".

Στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου παραδώσαμε τη μεγαλύτερη όπως πιστεύαμε τότε, ποσότητα σε πλαστικά πώματα απο το ξεκίνημα της δράσης μας. Ένα μήνα αργότερα η ανταπόκριση των μελών και φίλων του Συλλόγου, ήρθε να ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Τη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η τέταρτη κατα σειρά παράδοση πωμάτων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης & Συμπαράστασης Ανήλικων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Αυτη τη φορά ένα ολόκληρο φορτηγό ανακύκλωσης κατέφθασε στο Σύλλογο μας για να παραλάβει τα πλαστικά πώματα αφου τα αυτοκίνητα των εθελοντών μας στάθηκαν πολύ μικρά μπροστά στη ποσότητα καπακιών που είχε συγκεντρωθεί.
Κοντά μας στον αγώνα για τη συλλογή τον τελευταίο μήνα η εφορία προσκόπων Δυτικής Αττικής, το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγ.Αναργύρων, ο εξωραϊστικός & πολιτιστικός σύλλογος "Μέρμηγκας", το λογιστικό γραφείο της κας Βομπιράκη που παρέδωσαν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες πλαστικών πωμάτων για την ενίσχυση της δράσης μας.
Τα παιδιά μας, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου συνεχίζουν με παλμό για να φτάσουν τον τρίτο στόχο που είναι αρκετά κοντά!

 Γι' αυτό λέμε οτι και αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται κανένα καπάκι δεν πρέπει να πάει χαμένο... 

Σχόλια