"ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΧΟΡΟΣ"...

Στις 05 & 06 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 2ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης & Ανταλλαγής Λαυρίου στο ανοιχτό χώρο ενός παλιού μεταλλουργείου. Ο Σύλλογος μας αποδέχτηκε τη πρόταση για συμμετοχή στο διήμερο φεστιβάλ, ενισχύοντας την αλυσίδα αγάπης που προσπάθησε να φτιάξει στο Λαύριο το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής. Θεατρικέςπαραστάσεις, πολιτιστικές ομάδες και αρκετοί καλλιτέχνες πλαισίωσαν τη συγκεκριμένη δράση. Σ' αυτούς που ξεχώρησαν ο Ζακ Στεφάνου, ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Νίκος Ξύδης και η Βαλέρια Κουρούπη. 
Με τη γενική γραμματέα του Δικτύου Έλενα Κοκκίνη
Η "Εστία" εκπροσωπήθηκε επάξια δίνοντας το δικό της χρώμα. Στη προηγούμενη εκδήλωση η υπεύθυνη του Δικτύου σχολίασε πως "ήρθατε και ταρακουνήσατε το Λαύριο". Στο φεστιβαλ οι ομάδες ήταν μικρότερες,λόγω διακοπών και λοιπών υποχρεώσεων, αλλα καταφέραν κατα τα λεγόμενα των διοργανωτών να μαγέψουν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει αρχικά τους υπευθύνους για τη πρόσκληση και για τη μεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει στο Λαύριο για την Εστία, αλλά και όσα παιδιά βοήθησαν για τη συμμετοχή του Συλλόγου στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ.

Σχόλια