ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου η αφιερωματική εκδήλωση του Συλλόγου μας στον πρωτεργάτη του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Τσιτσάνη. Τα παιδιά των

μουσικών τμημάτων του Συλλόγου μας, έκαναν ένα ταξίδι στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού τιμώντας τον πρωταγωνιστή του. Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν απο τη φυσική απώλεια του "τσίλια" του πάλκου, ζει όμως σε κάθε μας ανάμνηση, χαρά και λύπη μέσα απο τα τραγούδια και τη μουσική του.Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο "Μελίνα Μερκούρη" σιγοτραγουδούσε συνέχεια τους στίχους απο τα τραγούδια του Τσιτσάνη δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Τα παιδιά μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ξεσηκώνοντας για τα καλά όλους τους θεατές. 


Η σκληρή δουλειά και οι ατελείωτες πρόβες έπιασαν τόπο καθώς το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό, αποδεικνύοντας πως ο Σύλλογος της Εστίας είναι ενα φυτώριο ταλέντων που εξελίσονται μέρα με τη μέρα. Την όλη καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν οι δάσκαλοι των μουσικών τμημάτων του Συλλόγου κ.Γιάννης Γαβράς και κα Ειρήνη Αμαξοπούλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιπροσωπείες μελών πολιτιστικών και εθνικο-τοπικών συλλόγων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων της περιοχής.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει τόσο όλα τα παιδιά για τις ώρες που θυσίασαν για τη προετοιμασία τους όσο και τους δασκάλους για το άψογο αποτέλεσμα.



Σχόλια