ΟΤΑΝ Η "ΕΣΤΙΑ" ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Το διήμερο 8&9 Ιουνίου η Ένωση Ποντίων Νίκαιας Κορυδαλλού διοργάνωσε το καθιερωμένο "Ποντιακό Πανηγύρι" σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Όμιλο Unesco Pειραιώς και Νήσων. Πολλοί σύλλογοι Ποντίων απ' όλο το λεκανοπέδιο καθώς και δεκάδες πολιτιστικοί σύλλογοιθ παίρνουν μέρος κάθε φορά σ'αυτό το πανηγύρι διαμορφώνοντας το σε μια μικρή συνάντηση πολύμορφης πολιτιστικής έκφρασης.
 Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια καλής συνεργασίας με τον όμιλο unesco Πειραιώς και Νήσων βρέθηκε εκεί για να παρουσιάσει χορούς απο τη Θράκη. Τα παιδιά μας δοκιμάστηκαν καθώς κάτι η βροχή που ξέσπασε και καθυστέρησε κατα πολύ την εκδήλωση κάτι οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης δυσκόλεψε στη καλή τους παρουσία. Το μεράκι τους όμως και η ψυχή που έδωσαν χωρίς μουσική  ανταμοίφθηκε απο το χειροκρότημα της πλημυρισμένης απο κόσμο πλατείας Σπάθας. Χαρακτηριστικά όταν απένειμαν στη πρόεδρο τα αναμνηστικά της συμμετοχής μας ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ανέφερε πως έβαλαν φτερά στα πόδια τους και χωρίς μουσική χόρεψαν με τη ψυχή τους. 
Κάθε εμπόδιο για καλό και κάθε εμπειρία για ανάμνηση....πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση!

Σχόλια