ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ...

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό ο Σύλλογος μας στις 28 και 29 Ιουνίου θα πραγματοποιήσει τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις 29α ΕΣΤΙΑΚΑ 2013 στη πλατεία Παλιννοστούντων μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου μας. Τα 27 τμήματα του Συλλόγου μας θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό. Στο τέλος κάθε ημέρας όλη η πλατεία θα μετατραπεί σε μια γιορτή κάτω από τη μουσική και τους ήχους του συγκροτήματος του Συλλόγου μας "Τα Παιδιά της Εστίας". 
Θα θέλαμε να ζητήσουμε την ανοχή των γειτόνων μας για τις δυο αυτές ημέρες που όλα τα παιδιά μας θέλουν να γιορτάσουν το τέλος της χρονιάς τους με το καλύτερο τρόπο. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Ιλίου, ενώ αντίστοιχη ενημέρωση για τη μικρή παραβίαση της κοινής ησυχίας έχει και το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου. 
Θα προσπαθήσουμε και φέτος η ενόχληση να είναι όσο το δυνατόν γίνεται μικρότερη και  θα χαρούμε να σας δούμε να έρθετε κοντά μας και να διασκεδάσουμε παρέα στη πλατεία της γειτονιάς μας.

Σχόλια