Η ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΕΑΚΙ" ΤΗΣ... ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY TOY THIS IS RADIO.GR

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το μεγάλο αποκριάτικο party του this is radio.gr. Ο κόσμος πλημμύρισε το μαγαζί αφου μαζί με τη διασκέδαση συνδιάστηκε με μια κίνηση αλληλεγκύης στις δύσκολες ημέρες που όλοι μας βιώνουμε ο καθένας ξεχωριστά, καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιλίου. Ο ρυθμός δόθηκε απο τον Κώστα Αρετούλη και το μαγαζί "αλώθηκε" απο μουσική και χορό ξεσηκώνοντας τους πάντες. Η καλύτερη στολή βραβεύτηκε μέσα απο ένα περιπετειώδη και δύσκολο καρναβαλικό διαγωνισμό με πολύ φαντασία και πολλά 10αρια....
Το "Παρεάκι της Εστίας" δεν θα μπορούσε να μην δώσει δυναμικό παρόν σε μια τέτοια βραδιά τόσο οι οικοδέσποινες της εκπομπής του Συλλόγου μας όσο και το παρεάκι τους έδωσαν το στίγμα της Εστίας στο party. Την εμφάνιση τους έκαναν και τα "ουρή" της Εστίας τα οποία και ξεσήκωσαν το μαγαζί σε oriental ρυθμούς....μπορεί να ήταν μόνο δυο οι κοπελιές μας αλλά έκαναν καλή δουλειά!
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στήριξε απο τη πρώτη στιγμή το internetiko αυτο εγχείρημα και πίστεψε στο " όραμα" του υπευθύνου του σταθμού κ. Μπάμπη Καρπούζο που του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ'αυτόν και σε όλους τους συνεργάτες του.

Σχόλια