Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο χριστουγεννιάτικος χορός του Συλλόγου μας στο μουσικό μεζεδοπωλείο " Έτσι κι αλλιώς " στο Μπουρνάζι. Ο ζεστός χώρος, το καλό και ποιοτικό φαγητό αλλά και η διάθεση του κόσμου να ξεφύγει τις γιορτές σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές δελέασαν τους φίλους και τα μέλη της Εστίας οι οποίοι κατέκλυσαν το μαγάζι γεμίζοντας το ασφυκτικά. Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα κράτησε την διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αποδεικνύοντας γι' άλλη μια φορά πως ξέρουμε να περναμε καλά. 
Απο τα στιγμιότυπα της βραδιάς, ήταν το άνοιγμα του προγράμματος απο τη μεγάλη ομάδα των παραδοσιακών χορών που παρουσίασαν λαικούς χορούς, αλλά και το"ξελόγιασμα" του Άγιου Βασίλη απο τα κορίτσια του οriental...

Πέρα απ' όλους τους φίλους μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους στηρίζοντας γι' άλλη μια φορά τις προσπάθειες του Συλλόγου μας,στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών Δήμου Ιλίου κα Ν.Βομπιράκη, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γ.Χαραλαμπόπουλος, αντιπροσωπείες πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. 
Η επιτυχία της εκδήλωσης και πιθανότατα η καθιέρωση της ήταν που όλοι έμειναν ευχαριστημένοι....και του χρόνου λοιπόν!

Σχόλια