28α ΕΣΤΙΑΚΑ 2012 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 22 & 23 Ιουνίου ο Εξωραϊστικός Σύλλογος « Η Εθνική Εστία » πραγματοποίησε τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις « Εστιακά 2012 ». Για δύο ημέρες οι παραδοσιακοί χοροί, οι επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής, οι ευρωπαϊκοί – Latin - oriental χοροί, η μουσική και η διασκέδαση είχαν τον πρώτο λόγο. Οι εκδηλώσεις ήταν αφιερωμένες στην πολύμορφη έκφραση αλλά και στην ερασιτεχνική δημιουργία των παιδιών που πλαισιώνουν τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου. Κεντρικό θέμα στις φετινές εκδηλώσεις ήταν η προστασία του περιβάλλοντος με σύνθημα « Για τα παιδιά …τους θησαυρούς μας, προστατεύουμε το περιβάλλον ». Η πλατεία Παλιννοστούντων γέμισε από παρέες μελών και φίλων του Συλλόγου που παρακολούθησαν την εξαιρετική δουλειά των παιδιών και στη συνέχεια διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες με το συγκρότημα του μουσικού τμήματος του Συλλόγου « Τα παιδιά της Εστίας ».
Στις εκδηλώσεις παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι οικονομικών δήμου Ιλίου  κα Βομπιράκη, καθαριότητας κ. Χαραλαμπόπουλος, τεχνικών υπηρεσιών κ. Λιόσης, περιβάλλοντος κ.Αλεξόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι , αντιπροσωπείες πολιτιστικών συλλόγων & συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις, αλλά και όλο τον κόσμο που αγκάλιασε και αυτή την εκδήλωση του Συλλόγου κάνοντας την επιτυχημένη.
 Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Οκτώβριο που θα ξεκινήσουν ξανά τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !
   

Σχόλια