ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....

Το συγκεκριμένο blog στόχο έχει να παρουσιάζει τις δράσεις του Συλλόγου, την συμμετοχή των παιδιών του Συλλόγου σε πολιτιστικές-αθλητικές δραστηριότητες και την προβολή θεμάτων που έχουν να κάνουν με την περιοχή μας-καθώς και γειτονικές, τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα και τα θέματα που μας απασχολούν. 
Δεν έχει καμία διάθεση να παραπληροφορήσει και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, ούτε να σχηματίσει εντυπώσεις. Οι αναρτήσεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούν τις επίσημες θέσεις του Συλλόγου, όπως αναφέρει και η πρώτη ανάρτηση του Blog και είναι απλά αναδημοσιεύσεις άρθρων που βρίσκονται στο διαδίκτυο.
Δεν φανταζόμουν ως διαχειριστής του Blog ότι με την αναδημοσίευση της επιστολής του Δήμου Ιλίου (η οποία ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του Δήμου,σε ενημερωτικά blogs, μοιράστηκε απο σπίτι σε σπίτι) θα προκαλούσε έντονη δυσαρέσκεια και την υπόνοια οτι ο Σύλλογος της Εστίας υιοθετεί το κείμενο και τα όσα γράφονται σ'αυτό. Ο Σύλλογος έχει δείξει με πράξεις ότι αγωνίζεται και έχει καταφέρει πράγματα απο το 1961 έως και σήμερα χάρη στους συντονισμένους αγώνες και εννοείται πως υποστηρίζει την προσπάθεια των κατοίκων για την αποκαθήλωση των παράνομων κεραιών. 
Κανείς δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας ούτε και την δική μας.
 Ήταν μια ακόμη αναδημοσιευμένη ανάρτηση όπως πολλές άλλες και οχι η άποψη του Συλλόγου της Εστίας. Άλλωστε η παρουσία μας σε όλες σχεδόν τις κινητοποιήσεις για το θέμα ήταν έντονη. Είτε με την φυσική μας παρουσία και τα έγγραφα που έστειλε ο Σύλλογος στους αρμόδιους φορείς είτε με την παρουσία των μελών μας (παιδιών,γονιών& Δ.Σ).
Αποδείχθηκε οτι οι συντονισμένες και ομαδικές κινητοποιήσεις  επέφεραν καρπούς. 
Είμαστε μαζί με όλους όσους θέλουν το κοινό καλό μακριά απο καταστάσεις που μπορεί να φέρουν τριβές, οι οποιες το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν είναι η διάσπαση και ο αποπροσανατολισμός απο το στόχο. 

η απάντηση έρχεται ετεροχρονισμένα μετά απο την ανάγκη να αποκατασταθεί η αλήθεια δίνοντας τέλος στο άκουσμα αρνητικών σχολίων που δέχθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Φούκης Βασίλης

Σχόλια