ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ο Σύλλογος μας ανταποκρινόμενος στα δεκάδες παράπονα των κατοίκων της περιοχής της Ραδιοφωνίας για τα προβλήματα που έχουν προκληθεί απο την εγκατάσταση του ΟΑΕΔ επι της λεωφόρου Φυλής απέστειλε έγγραφο προς τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, την διοίκηση του ΟΑΕΔ αλλά και την Διοίκηση του Πάρκου ζητώντας αφενός τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σημάνσεις και φωτεινούς σηματοδότες και αφετέρου την δημιουργία χώρου στάθμευσης σε χώρο που μπορεί να παραχωρήσει το πάρκο απέναντι απο τον οργανισμό. Στο έγγραφο επισυνάπτονται οι υπογραφές των κατοίκων που διαμαρτύρονται για τα καθημερινά τροχαία ατυχήματα στα οποία είναι θεατές. 
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το έγγραφο

            ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
                    «Η Εθνική Εστία»
                    Ίλιον 08 Δεκεμβρίου 2011
Προς: την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Ιλίου 
Κοινοποίηση:  α)Διοίκηση Οργανισμού Απασχόλησης
Εργατικού Δυναμικού
                                                                                                            β) Μητροπολιτικό Φορέα Ανάπλασης
                                                                                                      & Διαχείρισης Προστατευόμενων
                                                                                Περιοχών Αττικής
Κύριοι,
Με χαρά είδαμε πριν από καιρό να εγκαθίσταται στην περιοχή μας ( επί της οδού Φυλής 130 ) ο ΟΑΕΔ Αγ. Αναργύρων –Καματερού, Ιλίου, Πετρουπόλεως, διότι θα ήταν ευκολότερη η εξυπηρέτηση των ανθρώπων που είναι άνεργοι. Δυστυχώς από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των υπηρεσιών του ΟΑΕΔ εμφανίστηκαν πολλά και σοβαρά προβλήματα λόγω της θέσεως στην οποία έχει εγκατασταθεί.
1ον Το αδιαχώρητο από θέμα θέσεων στάθμευσης, καθώς δεν είχε προγραμματιστεί για το που θα σταθμεύουν τα εκατοντάδες αυτοκίνητα των ανθρώπων που επισκέπτονται τον οργανισμό.
2ον Κυκλοφοριακό κομφούζιο, διότι επί της λεωφόρου Χασιάς με τεράστια κυκλοφορία σε καθημερινή βάση υπάρχουν διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα και οι δυο λωρίδες ( άνοδος – κάθοδος ) να γίνονται μια και το μποτιλιάρισμα να ξεκινάει από την 6η στάση και να καταλήγει στην 4η .
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καθημερινή ύπαρξη τροχαίων ατυχημάτων και δη θανατηφόρων.
Για να μπορέσουμε να περιορίσουμε όλα τα ως άνω  κακώς κείμενα σας μεταφέρουμε την αγανάκτηση των περιοίκων και σας παρακαλούμε να δοθεί ένα τμήμα από την έκταση του Περιβαλλοντικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» για την δημιουργία αφενός ενός μεγάλου χώρου στάθμευσης και αφετέρου να υπάρξει κυκλοφοριακή ρύθμιση με τα ανάλογα σήματα και τη τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη για πεζούς στο ύψος της οδού Ραδιοφωνίας, ώστε οι επισκέπτες του οργανισμού να μπορούν να διασχίζουν με   ασφάλεια την λεωφόρο Χασιάς.
Ελπίζοντας ότι θα λάβετε σοβαρά υπ’όψιν σας την αναφορά μας καθώς και τις υπογραφές των ανθρώπων οι οποίοι δεν μπορούν ούτε στα σπίτια τους να μπουν.
Διατελούμε μετά τιμής,
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ελένη Σταθοπούλου                                           Βασίλης Φούκης
Ακολουθούν οι υπογραφές των κατοίκων της περιοχής που μας ζήτησαν να παρέμβουμε.

Οι παρεμβάσεις του Συλλόγου προς όλους τους φορείς δεν θα σταματήσουν αν δεν δοθεί μια ουσιαστική λύση.

Σχόλια