Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος μας συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου και το Δημοτικό Κέντρο Πολιτισμού & Άθλησης για τον εορτασμό της Επαιτείου του "ΟΧΙ". Η αρχή έγινε με την κατάθεση στεφάνου και την απόδοση τιμής στο μνημείο των Ηρώων απο τον Αντιπρόεδρο και την σημαία του Συλλόγου. Ακολούθησε η παρέλαση, όπου μικρές φατσούλες επίδοξων χορευτών είχαν πλαισιώσει την πρώτη σημαία του Συλλόγου και με το πέρασμα τους δεν έμειναν απαρατήρητοι κερδίζοντας το θαυμασμό και το χειροκρότημα των θεατών. Στην συνέχεια, αντιπροσωπεία παιδιών συμμετείχε στα εγκαίνια της έκθεσης ντοκουμέντων & κειμιλίων " Μνήμες του '40 " η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. 
Τέλος η μεγάλη ομάδα των Παραδοσιακών χορών έδωσε το στίγμα της το απόγευμα της εθνικής μας εορτής στο κλειστό γήπεδο της Πεταλούδας όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς απο τους πολιτιστικούς συλλόγους και σχολεία του Δήμου.
Το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά που συμμετείχαν σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες εκπροσωπήθηκε ο Σύλλογος μας.

Σχόλια