Η ΕΣΤΙΑ ΣΤΟ 1Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Ο Δήμος Αχαρνών διοργανώνει απο την Πέμπτη 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 3 Ιουλίου το 1ο Αγροτικό Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού - Agro-Festival. Πρόκειται για ένα τετραήμερο με κέντρο όλες τις πτυχές της ελληνικής παράδοσης, της αγροτικής παραγωγής και του πολιτισμού της υπαίθρου.
Η μεγάλη ομάδα των παραδοσιακών χορών του συλλόγου μας πιστή στην παράδοση ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις απο το Δημαρχιακό Μέγαρο των Αχαρνών όπου βρίσκονταν και ο πυρήνας των πολιτιστικών εκδηλώσεων του 1ου φεστιβάλ αγροτικών προϊόντων.
Αν και το πρόγραμμα ήταν μεγάλο και κουραστικό για τους παρευρισκομένους τα χορευτικά συγκροτήματα ανέβασαν το κέφι και κράτησαν ευχάριστα εκτος σπιτιού μέχρι αργά το βράδυ πολλούς επισκέπτες. Η πρόεδρος του Συλλόγου μας, ενέταξε την χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μέσα στις δυο καλύτερες της χρονιάς γιατί όπως είπε "τα παιδιά έδειξαν σήμερα πως είναι να χορεύεις με την ψυχή σου". Αυτό αρκεί για να σχολιαστεί η χθεσινή παρουσιά του Συλλόγου σ' αυτό το φεστιβάλ. Φωτογραφικό υλικό θα προβληθεί σε λίγες μέρες

Σχόλια