Η ΕΣΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ "ΙΛΙΑ 2011"

Ευτυχώς ο καιρός μας έκανε την χάρη και παρουσιάστηκαν όλα όσα είχαν προετοιμαστεί απο τον Σύλλογο μας για την πρώτη ημέρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ιλίου " Ιλια 2011". 
Το θεματικό περίπτερο του συλλόγου μας αν και μισό φέτος λόγω "γενικού στριμώγματος", ήταν αφιερωμένο στα 50 χρόνια του Συλλόγου μας, μπορεί να μην είχαμε όσο χώρο θέλαμε για να αναδείξουμε μια τόσο μεγάλη πορεία τουλάχιστον όμως αποδείξαμε οτι ο χώρος μας σφίζει απο ζωή καθώς ήταν γεμάτο συνέχεια απο φίλους και παιδιά της Εστίας. Ένα μεγάλο μέρος της έναρξης των πολιτιστικών εκδηλώσεων είχε αναλάβει ο Σύλλογος μας. 
Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην βία και εμείς κληθήκαμε να αναδείξουμε το θέμα της βίας στον αθλητισμό με την συμμετοχή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας "ΠΥΡΣΟΣ" αλλά και την συμμετοχή παιδιών του μοντέρνου τμήματος όπου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και παρουσίασαν όπως έπρεπε το συγκεκριμένο λεπτό θέμα. Το τμήμα των παραδοσιακών χορών έδωσε μια μικρή γεύση απο Κυκλάδες και όπως φάνηκε απο το χειροκρότημα των θεατών ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει τους πάντες. Τέλος το κλείσιμο της πρώτης ημέρας των εκδηλώσεων έγινε απο το τμήμα μοντέρνων χορών όπου εντυπωσίασαν απο την ευρηματικότητα των χορογραφιών αλλά και τον συγχρονισμό των ομάδων. Επόμενη εμφάνιση του Συλλόγου μας την Κυριακή όπου θα εμφανιστεί ένα απο τα τμήματα αεροβικής όπου οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες. 

Σχόλια