ΑΝΥΡΠΑΚΤΟΣ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ PARKING ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ " Α.ΤΡΙΤΣΗΣ"



Το πάρκο Α.Τρίτσης αποτελεί ένα πνεύμονα πρασίνου για την Δυτική Αττική και ένα στολίδι για τον Δήμο Ιλίου . Η κατάσταση του πάρκου έχει βελτιωθεί κατά πολύ. Με μια βόλτα κάποιος καταλαβαίνει πως το πάρκο αποκτάει σιγά σιγά  την χλιδή που είχε κάποτε και αυτό οφείλεται στο ότι η Διοίκηση του πάρκου άλλαξε και γίνονται πλέον οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, διατήρησης και αξιοποίησης του πάρκου.
 Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στο πάρκο είναι ο ελλιπής φωτισμός τόσο στο parking της εισόδου του πάρκου από την λεωφόρο Χασιάς όσο και στην πρόσβαση του πάρκου αφού για να βρεθεί φως πρέπει να διασχίσεις πάνω από 500μέτρα και να φτάσεις στο τεχνητό κανάλι που συνδέει τις λίμνες του πάρκου. Λιγότερα από τα μισά φώτα λειτουργούν είτε γιατί δεν υπάρχουν λάμπες είτε γιατί δεν έχουν αντικατασταθεί. Το πρόβλημα είναι σοβαρό καθώς τα κοινωνικά φαινόμενα στην εποχή που ζούμε είναι σε έξαρση γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να δοθεί άμεσα μια ουσιαστική λύση ώστε οι πολίτες να μπορούν να διασχίζουν το πάρκο χωρίς κανένα φόβο.
Σαν Σύλλογος έχουμε κάνει άπειρες κινήσεις και προς την Διοίκηση του πάρκου αλλά και προς τον Δήμαρχο Ιλίου τονίζοντας την σοβαρότητα του θέματος καθώς αφορά άμεσα όλους εμάς που ζούμε στην περιοχή της ραδιοφωνίας και της εστίας. Ελπίζουμε πως θα δοθεί γρήγορα λύση και δεν θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιο δυσάρεστο γεγονός.      

Σχόλια