Η ΕΣΤΙΑ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ


Τη Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Η Εθνική Εστία έκοψε την πίτα του παρουσία των μελών και των πολλών φίλων του Συλλόγου στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού πολυκέντρου Ραδιοφωνίας στο Ίλιον. Οι ευχές για αισιοδοξία και ελπίδα κυριάρχησαν ενώ η ευχή που δόθηκε απ όλους ήταν η Εστία να συνεχίσει να παράγει έργο, πολιτισμό δίνοντας την ευκαιρία έκφρασης και δημιουργίας στα παιδιά της γειτονιάς του Ιλίου. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Φούκης « ενωμένοι και μπολιασμένοι από αγάπη συνεχίζουμε και αυτή τη χρονιά τη μεγάλη πορεία της Εστίας μας. Στόχος να συνεχίσουν τα παιδιά μας να εμπνέονται, να εξελίσσουν και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους μέσα από τις πολλές δραστηριότητες του Συλλόγου, ενώ για τους μεγαλύτερους να συνεχίσει να αποτελεί η Εστία ως ένας χώρος διαφυγής από την καθημερινότητα».




Η εκδήλωση ντύθηκε με συναισθήματα από την χορωδία της Κιβωτού του Κόσμου ενώ σαν κίνηση συμβολισμού και στήριξης το Διοικητικό Συμβούλιο τίμησε τη πρόεδρο του οργανισμού και πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου κα Σταματία Γεωργαντή για τη προσφορά της Κιβωτού στο κοινωνικό σύνολο και τη φροντίδα στα παιδιά. Να σημειωθεί ότι ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Η Εθνική Εστία ανήκει στο μεγάλο δίκτυο εθελοντών της Κιβωτού μιας και από τον Νοέμβριο του 2018 παρέχει μαθήματα χορού κάθε εβδομάδα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μεγάλο με τα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου να παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με συχνές εναλλαγές και τους 160 συμμετέχοντες να έχουν τον πρώτο λόγο.
Παρόντες ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, οι αντιδήμαρχοι πολιτισμού κ Βασιλόπουλος, κοινωνικής πολιτικής κ. Χαραλαμπόπουλος, καθαριότητας κ. Γκόγκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουκουβίνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεβίζου Α., Βομπιράκη Ν., Γαλούνης Δ., Ζωτιάδης Ζ., Κουμαραδιός Γ., Κουτσιανάς Π., Μαρκόπουλος Φ., Μηλιώνη Π., Τσακανίκας Σ. Η πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού « Κιβωτός του Κόσμου » κα Γεωργαντή. Επιπλέον, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την Ένωση Λιοσιωτών Ιλίου, τον σύλλογο ποντίων Ιλίου Μανουήλ Κομνηνός, τον σύλλογο Μεσσηνίων Ιλίου, τον σύλλογο Ηλέιων Ιλίου, την ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ιλίου, το Κέντρο Γυναικών Ιλίου, η διευθύντρια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κα Μαρκουίζου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου, οι  υποψήφιοι βουλευτές κα Γιαννακοπούλου Ν. και κ. Καχριμάκης Μ., οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κα Πανταλάκη Ι., Ζαχαρόπουλος Γ. και Αλεξανδράτος Χ.




Σχόλια