ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η 3Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε η εβδομάδα ενημέρωσης του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά με θέμα την πρόληψη των εξαρτήσεων. Μια δράση που αρχίζει και γίνεται θεσμός για την Εστία μας που στόχο έχει την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας. Όλη την εβδομάδα διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό στις δραστηριότητες της Εστίας μας σχετικά με τις συνήθειες μας που μπορούν να μετατραπούν σε εξάρτηση, ενώ απο την σελίδα μας στο facebook ανέβαιναν καθημερινά θέματα και στατιστικά σχετικά με το θέμα των εξαρτήσεων.
Η εβδομάδα ενημέρωσης εμπλουτίστηκε φέτος με μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα " Η Πρόληψη των Εξαρτήσεων" που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συλλόγου μας το απόγευμα της Κυριακής 27 Νοεμβρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης "Φαέθων" που υπάρχει και λειτουργεί στη πόλη μας. Την συζήτηση συντόνισε ο κοινωνιολόγος και επιστημονικός συνεργάτης του κέντρου κ. Σπύρος Σασσάνης ενω παρευρέθηκε και η επιστημονικά υπεύθυνη του Φαέθωνα κα Ελένη Φίλιου. Η ανταπόκριση αρκετά καλή μιας και τα μέλη της Εστίας μας απέδειξαν οτι εκμεταλεύτηκαν την συγκεκριμένη δράση του Συλλόγου μας για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις γύρω απο το θέμα των εξαρτήσεων αφήνοντας το ζεστό τους σπίτι, το απόγευμα της Κυριακής. 
Το ενδιαφέρον των μελών μας ωθεί να δημιουργήσουμε άμεσο δίκτυο επικοινωνίας με το Κέντρο Πρόληψης Φαέθων ώστε η πρόληψη να καλλιεργηθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και φίλους της Εστίας μας. 
Θερμές ευχαριστίες στο κέντρο πρόληψης Φαέθων και τους ανθρώπους του που δέχτηκαν απο την αρχή να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη δράση στους κόλπους της Εστίας μας.  

Σχόλια