ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ!

Αρχές Γενάρη και η Εστία μας κάνει άλλο ένα βήμα. Από αυτό το μήνα και κάθε δίμηνο θα ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ στη δράση του Συλλόγου μας με μια έντυπη έκδοση που με πολύ αγάπη και μεράκι θα ετοιμάζεται από τα μέλη και τα παιδιά της Εστίας μας. Ο τίτλος «ΕΣΤΙΑ-ΖΩ», γιατί μέσα στην εστία μας ζούμε. Ζούμε στιγμές , δημιουργούμε, χαμογελάμε, κάνουμε τα παιδιά μας να χαμογελούν. Σκοπό έχει να αναδείξει τη πολιτιστική και κοινωνική δράση της Εστίας μας με στόχο την ενεργοποίηση των μελών μας στις πολλές δράσεις που πραγματοποιούνται στη κυψέλη πολιτισμού μας.

Ο νέος τρόπος επικοινωνίας θα διανέμεται δωρεάν και σ’ αυτόν θα μπορεί να έχει λόγο όποιο μέλος το επιθυμεί.  Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας μας, είναι αφιερωμένο στη χρονιά που πέρασε και όποιος το διαβάσει θα δει πόσο παραγωγική χρονιά ήταν το 2016 και πόσα πράγματα κάναμε όλοι μαζί, ενωμένοι.
Ευχόμαστε και ευελπιστούμε η νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας να βρει ανταπόκριση και απήχηση από τα μέλη και τους φίλους της Εστίας μας και η πορεία του να είναι μακρά.

Θερμές ευχαριστίες στη κα Πανταζή Βάσω για την γενική επιμέλεια του εντύπου.

 Αναζητείστε το στα γραφεία του Συλλόγου μας…και ξεφυλλίστε το! 

Σχόλια