Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ!

Ένα αφιέρωμα στις αναμνήσεις μας παρουσίασε τη Κυριακή 02 Οκτωβρίου ο Σύλλογος μας, που ξαναζωντάνεψαν μέσα από τις μελωδίες, τα τραγούδια και τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου. « Ένας ουρανός μ’ αστέρια » ο τίτλος του αφιερώματος και Πρωταγωνιστές τα παιδιά που συμμετέχουν στα επιμορφωτικά τμήματα του Συλλόγου. Το θέατρο Μελίνα Μερκούρη γέμισε από τις συναισθηματικές σκηνές των ταινιών του 50 αλλά το πλούτο των ελληνικών μιούζικαλ της δεκαετίας του 70 παρασύροντας τους θεατές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Αλεβίζου Ανδριάννα, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Βασιλόπουλος Δημήτρης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα προσχολικής αγωγής κα Βομπιράκη Νίκη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τρίτης ηλικίας κ. Χαραλαμπόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρκόπουλος Φώτης, Γκόνης Χρήστος και Φραγκάκης Γιώργος, η επίτιμη πρόεδρος του Συλλόγου κα Σταθοπούλου Ελένη, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, σχολικών κοινοτήτων, του κέντρου Γυναικών Δήμου Ιλίου, πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το θέατρο Μελίνα Μερκούρη.

Θερμές ευχαριστίες στη κα Θωμάκου Θένη για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, τη κα Χαλίκη Εύη για την εξαιρετική παρουσίαση του αφιερώματος και τον κ.Γραβιώτη Παύλο για τον γενικό συντονισμό.

Σχόλια