ΑΕΡΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία του, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, στις αρχές εκείνες της Εταιρικής Υπευθυνότητας που επιτάσσουν την προστασία και τη στήριξη των κοινωνικών εταίρων και του κοινωνικού συνόλου. Συγκεκριμένα, αναπτύσσει πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής ευπαθών ομάδων πληθυσμού, στη γενικότερη αναβάθμιση του βιοτικού και πολιτισμικού επιπέδου και στην προστασία του περιβάλλοντος ως αναγκαίου όρου για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου.
Αποδεικνύοντας το μέγεθος, την αξιοπιστία και την ευαισθησία του αλλά και ότι η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί στρατηγικής σημασίας επένδυση, η διοίκηση προχώρησε σε μια σημαντική για τον χώρο μας κίνηση. Τη Τετάρτη 14/9 ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης εξοπλισμού γραφείου (ντουλάπες, γραφεία, τραπέζια, καρέκλες) στην έδρα του Συλλόγου μας.
Το διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τον Όμιλο Πειραιώς αλλά και τους ανθρώπους του για την άμεση ανταπόκριση και στήριξη στο αίτημα μας για αντικατάσταση όλων των παλιών μας επίπλων.

Ο χώρος μας ανανεώθηκε έγινε πιο ζεστός και φιλικός έτοιμος να αγκαλιάσει κάθε μέλος της Εστίας μας.

Σχόλια