Η 1Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΙΛΙΑΔΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΕΣΤΙΑΣ!

Ο πρώτος μουσικός διαγωνισμός της πόλης μας είναι γεγονός. Ένας διαγωνισμός μουσικής σύνθεσης, στίχου και ερμηνείας που κέντρισε το ενδιαφέρον δεκάδων φιλόδοξων δημιουργών εντός και εκτός ορίων του Δήμου.
Η τελετή λήξης του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/9 όπου παρουσιάστηκαν τα δώδεκα τραγούδια που κατάφεραν να περάσουν από τα προκριματικά στάδια του διαγωνισμού. Η ανάδειξη του νικητή έγινε τόσο από τη κριτική επιτροπή που απαρτίζονταν από καταξιωμένους δημιουργούς και παραγωγούς αλλά και από τη ψηφοφορία του κοινού με τη πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας.
Η Εστία ήταν εκεί με τρεις ομάδες από τα τμήματα ευρωπαϊκών και latin χορών για να δίνει χορευτικές ανάσες, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο  τη πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Πολιτισμού και του Δήμου Ιλίου για ανάδειξη των ταλέντων της πόλης μας.

Νικητές στην ερμηνεία ο Χ.Ηλιού με το τραγούδι "Μια στιγμή", στη σύνθεση ο Ν.Μπλιος με το τραγούδι " των Κουρσάρων το Χυσάφι" και στο στίχο ο Χ.Αμανατίδης με το τραγούδι "Μικρέ θα ρθείς"  που κέρδισε τις εντυπώσεις από τη πρώτη στιγμή. 

Σχόλια